Grand Priks de la Toeterie

Dit jaar bestaan de Infuustoeters 30 jaar en dat vieren we, hoe kan het ook anders, op 30 juni met een mooi dweilfestival. Het valt samen met de jaarlijkse Zomermarkt van Lichtenvoorde. Pubiek is dus gegarandeerd! Er is plek voor maximaal 20 orkesten, wil je met je orkest meedoen? Lees dan snel verder!

Dweilfestival ‘Grand Priks de la Toeterie’ is terug!

Op zaterdagmiddag 30 juni staat het centrum van Lichtenvoorde weer bol van de dweilorkesten en kapellen tijdens de ‘Grand Priks de la Toeterie’ van de Dokters’ Swingende Infuustoeters.

Originaliteit

Aan de ene kant is het een traditioneel dweilfeest, maar we juichen originele initiatieven toe. Het staat de dweilorkesten vrij om helemaal los te gaan. Wil je dus gebruik maken van gillende elektrische gitaren? Super. Haal je er hele decorstukken bij? No problem. Alles kan, alles mag (zolang het geen grote puinhoop op straat wordt)

Geldprijzen

Alle orkesten spelen vier keer en alle optredens worden beoordeeld door een professionele jury. Er staan mooie geldprijzen klaar voor de drie beste beoordeelde dweilorkesten!

  1. Voor de winnaar van de Grand Priks staat €750,- klaar
  2. Nummer 2 wint €500,-
  3. Derde prijs is €250,-.

Muzikanten krijgen een aantal consumpties en een begeleider.

Na de prijsuitreiking en de finale, gaat om 19.30 uur meteen het avondprogramma van de Zomermarkt van start met een band op de Markt. Als je wilt, kun je er dus nog een mooie en lange avond achteraan plakken.

Zomermarkt in Lichtenvoorde

“Op 30 juni en 1 juli staat Lichtenvoorde weer geheel in het teken van de jaarlijkse Zomermarkt. Een spektakel dat met ca 120 marktkramen, vele artiesten, DJ’s, theateracts, attracties jaarlijks zo’n 25.000 mensen uit de omgeving weet te trekken.”

Meer weten over de jaarlijkse Zomermarkt in Lichtenvoorde?

Meedoen met je orkest?

Het belooft een supermiddag te worden. Wil je met je orkest meedoen, meld je dan nu aan via toeterie@gmail.com. Zet in de aanmelding het aantal muzikanten en een korte bio van het orkest. Er is plek voor maximaal 20 orkesten.

Back to Top