Geschiedenis

In het jaar dat Beatrix aftreedt en Willem-Alexander aan zijn eerste jaar als koning begint, bestaan de Dokters’ Swingende Infuustoeters alweer 25 jaar. Maar voor ons instituut is abdicatie niet aan de orde. De Infuustoeters gaan door!

1988
De start van het artsencollectief

 

De Infuustoeters begonnen 25 jaar geleden klein, maar fanatiek. Meteen vanaf het eerste moment werd er elke week gerepeteerd. En al voordat de eerste nummers er goed en wel in zaten, stond het eerste optreden al gepland. Inmiddels wordt er al jaren op zaterdagmiddag gerepeteerd in Studio ’t Hok, maar de eerste voorzichtige noten werden gespeeld in Bar ’t Doktertje, tevens de naamgever van het dweilorkest.

Het orkest heeft honderden succesvolle optredens op zijn conto staan. Tijdens de Oktoberfeesten bij de Radstake in Varsseveld speelden de Infuustoeters de immense feesttent plat. En samen met rockband Premium zorgden we voor Night of the Proms-achtige optredens tijdens Koninginnedag in Lichtenvoorde. En, omdat het zo gezellig is, gaan we geregeld op 11 november naar Keulen om daar de start van het carnavalsjaar te vieren met de honderdduizenden mensen die daar op afkomen.

Grote evenementen worden dus niet geschuwd, maar ook tijdens de kleinere feesten zorgen de Infuustoeters voor een feest. Verjaardagen, bruiloften, kermissen, festival. Als het een feest is, komen we graag.

Back to Top